Varför döma? ( Del 2 )

Det är fullkomligt vansinnigt hur vårat samhälle ser ut. Läste en artikel förut om att blondiner får högre löner, att kändisar blir mer och mer beroende av plastikkirurgi, och om andra som är besatta av att veta allt som handlar om skönhet..

Det är sorgligt. Alla är vi olika, både till utsidan och insidan. Bättre kan det inte bli, så varför döma?
Vi är ju vackra som vi är, skönheten finns där, vi blundar bara för den.

Men varför alltid fundera över vad alla andra har? Vore det inte bättre om vi såg till oss själva, våra bra sidor, allt bra som vi har i vårat liv, se upp till det och vara stolta över det? Vi skulle må så mycket bättre, och uppskatta det vi har, istället för att söka efter något bättre, och jämt se till andra. 

För inte så längesen var jag besatt av att bli perfekt. Jag skulle få smalare, mer slimmade ben, en plattare mage, mer muskler, finare hy, vackrare hår, mer utstrålning m.m. Det slutade med att jag var nära en ätstörning.
Inte ens kändisarna är nöjda med deras utseende, även fast de flesta säkert fått framgång p.g.a deras "vackra" utseende. De jämför också, dömer, klagar, offrar, letar, men man kommer ingen vart med det. Ändå fortsätter vi alla- varför? Är det bara för att vi är osäkra eller avundsjuka, eller kan det finnas något mer?

Vill vi inte ge upp hoppet om att alltid se ut att vara 20 år? Vill vi inte ge upp tron på att de "vackra" människorna alltid är bäst på allt, får allt, mår bäst?


LÖSNINGEN: ACCEPTERA DIG SJÄLV, ACCEPTERA ALLT DE DU INTE KAN FÖRÄNDRA OCH ÄLSKA ALLT DU KAN FÖRÄNDRA!


Tro på dig själv! / Ellie





Kommentarer
Postat av: D A N I E L A ♥

- ja himla skönt, det behövdes verkligen:)

2010-05-18 @ 19:32:19
URL: http://danielas.se
Postat av: victoria

vad glad jag blir! Tack så jätte mycket! :D

2010-05-18 @ 20:19:40
URL: http://andaras.blogg.se/
Postat av: D A N I E L A ♥

- tack så jätte mycket:)

2010-05-18 @ 20:56:41
URL: http://danielas.se
Postat av: beata

Du skriver riktigt bra! =)=) Ska defentivt börja läsa eran blogg, skulle vara trevligt med lite häso-tips :)! Har ingen blogg men lämnar e-post =)

2010-05-18 @ 21:57:46
Postat av: Anonym

Ni suger!!!!! erat koncept kommer aldrig hålla, Kissie är bättre än er !!!!!!!!!!

2010-05-18 @ 21:58:16
Postat av: kim

Åhh, precis en blogg som jag behöver! =) Hoppas det går bra för er. Behövs en blogg som inte lägger ut en massa provokation (?) utan hjälper folk istället, prima !=)

2010-05-18 @ 21:59:27
URL: http://kimmik.blogg.se/
Postat av: kim

Åhh, precis en blogg som jag behöver! =) Hoppas det går bra för er. Behövs en blogg som inte lägger ut en massa provokation (?) utan hjälper folk istället, prima !=)

2010-05-18 @ 21:59:27
URL: http://kimmik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0