Var varsam om dina relationer!

Vi är alla sårbara på något vis, varenda person på den här jorden har känslor och vi påverkas av de människor runt oss. Beroende är vi också av varandra, prova resa bort någonstans själv någon gång så skulle du märka efter ett tag hur ditt mående skulle försämras. Vi behöver varandra men påverkas också av varann. I de sociala band vi har, formas våran personlighet och vår syn på saker och ting. Men det här inlägget ska inte handla om det.

Jag vill få fram det sätt vi människor kommunicerar med varann. Vi är som sagt beroende av varandra och skulle inte må bra annars. Men vissa personer har vi svårt att kommunicera med, och hamnar därför ofta i konflikter. Det behöver inte betyda att vi inte älskar dem, men att vi möjligtvis är så lika den/de personerna att vi har svårt att hantera det.

Du kanske är ovän med en vän just nu? Någon familjemedlem? Om du är det eller blir det någon gång så fundera över varför konflikten uppstod, vad du/ni borde göra för att lösa den och granska er relation och fundera över hur nära ni står varann.



Vårda dina relationer så behåller du dem livet ut <3 / Ellie

Kommentarer
Postat av: MyzaaN

får kanske göra dig ledsen och säga att det var kaffe i ;D haha kram

2010-05-21 @ 20:00:29
URL: http://myzaans.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0