Älskar man att titta på filmer för dom är som verkliga livet?

Är det så att vi älskar att titta på filmer för att vi tänker att dom är bra eller spännade eller är det så att vi bara tittar för att vi vill det? När man tittar på en komedi så tittar man mest kanske bara för att man ska få ett gott skratt och kunna minnas något av något roligt som har hänt i filmen.

När vi tittar på en drama film så blir det atomatisk att i några scener så börjar tårarna rinna (för några). Eller vi tycker så synd att den personen ska bli så där som den blir. Sen i romatiska filmer så slutar varje film att anntagligen så får killen tjejer eller så blir han utan tjejen eller tvärtom.

Sen så i skräckisar så sitter man på hel spänd och sitter och säger kanske tyst för sig själv att huvud personen eller någon annan inte ska gå in där för där är mördaren och är det en riktig hemsk film så ska man hem sen kanske man försöker skrämma varandra lite mer.
Men varje film visar ändå olika saker som faktis kan hända i livet om.








Drama: VI kan ha någon som skiljer sig ifrån oss eller kanske dör ifrån oss eller att det händer något annat.

Komedi: grannen eller någon annan kan göra något roligt något knäppt som vi kanske spelar in på¨kamran som man sen sitter och skrattar åt eller att man gör något roligt som man vet om att man gör.

Romantik: Det kan vara att man har någon pojkvän som man har hela livet som man älskar och sen kanske gifter sig med eller så det vara någon kille som man lämnar först och sen får tillbaka igen efter ett tag och lever ett fint liv med.

Skräck: Det kan vara att det har hänt något mord som man känner till som kanske har hänt i staden och mördaren är fortfarnde lös eller så kan det vara att det är någon som har blivit våldtagen och sen några år senare så hittar man våldtäcksmannen.

Så man kan tänka på det sättet att i alla filmer kan det ibland hända i verkligheten men ibland inte så nästa gång ni tittar på en film tänk på det:)

Kommentarer
Postat av: simone

jag ääälskar film, ser minst 2 st per dag :D

2010-05-24 @ 20:29:14
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0